Despre noi

romobility-centrul-vechi
Cel mai modern serviciu de bagaje de mână în regim self-service este acum disponibil non-stop, 365 zile pe an. Seifurile sunt plasate în două cele mai aglomerate locații din București: GARA DE NORD – casele de bilete clasa I si CENTRUL VECHI – str.Franceză 44.

Siguranță

Pentru siguranța utilizatorilor, serviciul de depozitare oferit de ROmobility este monitorizat printr-un circuit de televiziune închis și conectat la un sistem de alarmă centralizat.

ROmobility oferă un serviciu de depozitare care oferă clienților noștri siguranța că bagajele nu vor putea fi accesate de alte persoane, ca în cazul serviciilor clasice de bagaje de mână operate manual.

Personalul nostru se află în contact cu Dvs. și poate interveni în orice situație, fie la fața locului fie de la distanță.

Prețuri

ROmobility operează 2 locații în București: GARA DE NORD și CENTRUL VECHI, cu un total de 48 de seifuri, de diferite mărimi (M, M2, XL), seifuri prevăzute cu prize de 220V si USB-uri pentru încărcarea dispozitivelor electronice.

În urma sondajului efectuat printre clienții săi, ROmobility promovează o perioadă de depozitare de 24 ore, cu următoarele prețuri:

Pentru seifurile de tip M și M2, prețurile încep de la 15 RON / 8 ore ȘI
Pentru seifurile de tip XXL prețurile încep de la 35 RON / 24 ore

DESCHIDEREA DE CĂTRE CLIENȚI A SEIFULUI ÎN TIMPUL PERIOADEI DE STOCARE A BAGAJELOR DUCE LA TERMINAREA AUTOMATĂ A PERIOADEI DE DEPOZITARE.

Timp de depozitare

Pentru cele două locații ale sale, GARA DE NORD și CENTRUL VECHI, ROmobility oferă clienților o singură perioadă de stocare, stabilită în urma sondajului efectuat printre clienți:

Termen mediu: 24 ore de depozitare

Durata depozitării nu poate depăși 48 ore, pentru toate tipurile de seifuri.

PENTRU PERIOADE DE DEPOZITARE NON-STANDARD VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎN PREALABIL.